Microson Pen HIFU

A szike nélküli arcfiatalítás

egy évben 1 kezelés | fájdalom mentes | azonnali látható + hosszan tartó

Az EunSung világújdonsága, a HIFU-rendszerek legújabb generációja, a Microson Pen. A Microson Pen kiváló minőségű, három arckezelési mélységben dolgozó, mikrofókuszált ultrahangos face-lifting készülék.

A Microson Pen működése a HIFU arcfiatalító eljáráson alapul. 
A készülék fókuszált ultrahang technológiája a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált hősérülési pontot hoz létre 4,5 mm – 3,0 mm – 1,5 mm mélységekben. A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a 60-65 ℃ hőmérsékleten létrehozott hősérülések pontjainak környezetében először egy „shrinking”-nek nevezett azonnali szövetfeszesítés jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló neo-collagenesis folyamat, amely során egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki. Amikor a pen-transducerbe épített szenzor érzékeli, hogy a transducer hőmérséklete elérte vagy meghaladja a 43 ℃-t, akkor a biztonságos kezelés érdekében a rendszer automatikusan korlátozza az energiakibocsátást!

A három rétegű, az arc különböző zónáira kiterjedő, valóban hatásos kezelés során számos mikro-koagulációs sérülést szükséges létrehozni a vendégek maradéktalan elégedettsége érdekében, figyelembe véve a kezelt személyek egyedi adottságait is. A kezelt terület már a HIFU eljárás után közvetlenül is látványosan fiatalabb. A végleges eredmények 4-6 hónap alatt teljesednek ki, és kb. egy évig tartósan megmaradnak.

A Microson Pen teljes arcfiatalítást tesz lehetővé, mert 1,5 mm, 3,0 mm és 4,5 mm mélységben egyaránt képes dolgozni, elérve azt a SMAS réteget is, amit más elektrokozmetikai vagy fényesztétikai eljárások korábban nem tudtak kezelni.

Mire jó?

  • Face lifting, arcfiatalítás
  • Szemöldök, szemhéj emelés
  • Szem körüli ráncok csökkentése
  • Nyak, toka emelés
  • Arckontúr emelés
  • Nasolabialis ránccsökkentés

Ha kedvet kaptál jelentkezz be hozzánk!

+36 70 417 5235

Árlista

Teljes arc

100 000 Ft

Arc + toka

120 000 Ft

Arc + nyak

130 000 Ft

Arc + nyak + dekoltázs

150 000 Ft